GIPS bezoekt, na lange tijd BSO De Doorkijk.

Door: GIPS Spelen & Leren - Patrick ten Bruggencate
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2021

Dinsdag 17 augustus, was Gips Spelen en Leren te gast bij de BSO van De Doorkijk! Voor vele van ons was dit de eerste schoolactiviteit, sinds het begin van de pandemie! Iedereen stond daarom ook te popelen om te mogen beginnen. En met ons natuurlijk ook de jongens en meisjes. En wat was het een leuke middag. We hebben ze van alles laten ervaren.
Denk bijvoorbeeld aan het rijden in een rolstoel, Voeldomino, lopen met een taststok (blindenstok) en het Dovenkwartet. Na deze activiteiten kregen de jongens en meisjes nog een demonstratie te zien van Suzanne. Samen met haar trouwe viervoeter Yelte liet ze zien, wat haar blindengeleidehond allemaal kan!
Kortom... Het was een hele leuke middag en ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat wij, de schoolbezoekers van Spelen en Leren, het ook nog niet verleerd zijn!
Op de foto zie je een kleine impressie van alle activiteiten. Linksboven rolstoel rijden, Rechtsboven blindenstok lopen, daaronder, Dovenkwartet, linksonder, Voeldomino en daarnaast nog eentje van het rolstoel rijden.     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie