Ben jij er ook bij? De Vitaliteitsreis Live! Donderdag 23 september, het beste begin van je (werk)dag.

Door: Beweging Limburg Positief Gezond - Heidy Amory
Geplaatst op: donderdag 2 september 2021

Voor velen in onze prachtige provincie zit de vakantie er weer (bijna) op. We hopen dat je in de afgelopen zomerperiode tot rust bent gekomen en er weer vol energie tegenaan kan. Maar wat als jij of je medewerkers dit niet zo ervaren? Weet jij wat dit voor gevolgen heeft voor zowel de medewerker maar ook voor het bedrijf? Denk aan arbeidsongeschiktheid, verminderde productiviteit en een verhoogd verzuimpercentage. Hier kunnen zowel werknemer als werkgever iets aan doen.

Tijd voor actie!
Netwerk Vitaal Limburg organiseert samen met de Rabobank op 23 september de Vitaliteitsreis Live 2021. Speciaal voor HR / P&O managers, Arbo coördinatoren en preventiemedewerkers.

Ga met ons mee op reis. In een aantal tussenstops staan we samen stil bij verschillende elementen van vitaliteit. Je ontvangt tips & tricks om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten, waardoor medewerkers met plezier naar hun werk gaan, hun talenten inzetten en vitaliteit uitstralen.
Onze keynote spreker is niemand minder dan Paul Smit. Hij combineert humor en inhoud en gaat in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering.

Programma
Moderator Joop Wolters neemt je vanaf 09.00 uur mee op reis. Hij gaat onder andere in gesprek met Kimberly Schelle, Manager Wellbeing van Rabobank. Kimberly geeft je een kijkje in de vitale keuken van Rabobank en de financiële gezondheid van medewerkers.


Bijlage (klik om te downloaden):Meer informatie: limburgpositiefgezond.nl
Kosten: 150 euro
Aanmelden: Bestel ticket
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie