Vind een product of dienst
aangeboden door maatschappelijke organisaties in Limburg

Bladeren door categorieën

Wat betekent Maatschappelijk Netwerk Limburg voor mij?

Inwoners Limburg
Inwoners
Bedrijfsleven
Organisaties
Overheden
Heb je vragen over: ouderen, jongeren, gehandicapten, allochtonen, armoede, lhbti, vrouwen, etc. dan ben je hier op de juiste plek. Maatschappelijke Organisaties in Limburg ondersteunen, helpen, adviseren, organiseren activiteiten en opleidingen op al deze thema’s. Ook bij jou in de buurt. Vindt makkelijk een antwoord op jouw vraag door te zoeken in hun dienstencatalogus. Bekijk ook de informatie over de Maatschappelijke Organisaties en ontdek wat ze allemaal voor jou kunnen doen of wat jij misschien wel voor hun kunt doen.
Het laatste nieuws
GIPS Team Aachen test toegankelijkheid in Alsdorf
Door: GIPS Spelen & Leren - Hans Diederen
Geplaatst op: woensdag 26 september 2018

Naast het project van GIPS op school kwam de vraag om samen met de kinderen van klas 6 de toegankelijkheid van Alsdorf onder de loep te nemen. De resultaten zijn aan de burgemeester van Alsdorf gerapporteerd. Een prachtig project.
     
Limburg sterk tegen armoede! Vooraankonding!!!
Door: Dienst Kerk en Samenleving - Hub Vossen
Geplaatst op: maandag 24 september 2018

Op 26 oktober bent u van harte welkom op de slotconferentie van de week van de armoede; 'Limburg sterk tegen armoede'. De overheid wil dat we voor elkaar zorgen, maar diezelfde overheid maakt dat onmogelijk.
Wij bieden op vrijdag 26⇢


     
Aanmelden Doctor Poelsprijs 2019
Door: Dienst Kerk en Samenleving - Hub Vossen
Geplaatst op: maandag 24 september 2018

Doctor Poelsprijs 2019

Het Limburgs Diaconaal Fonds wil wederom zijn waardering uitspreken voor de vele kleinschalige projecten en individuele personen die kwetsbare medemensen in de Limburgse samenleving terzijde staan. In 2017 werd⇢

Bijlage (klik om te downloaden):